Transparent
Inloggen
Sluiten

Calvin Stengs: 'Gelukkig konden we het in de tweede helft omdraaien'

31 maart 2024 19:17

Calvin Stengs kreeg in gesprek met ESPN de vraag of hij het gevoel had dat hij geluk heeft gehad omdat hij tegen FC Utrecht alweer zijn rentree kon maken. "Wel een beetje ja. Het is snel gegaan", aldus Stengs. "Ik kreeg die tackle tegen Groningen en had meteen het gevoel dat er iets ernstigs aan de hand was. Vervolgens kwamen die testen en kwam eruit dat het goed was. Het was een botkneuzing."

Gevraagd werd ook of de samenstelling op het middenveld het beste was voor Feyenoord toen hij binnen de lijnen kwam. "Zo hebben we wel het vaakst gespeeld dit seizoen, dus dan is die connectie ook misschien wat beter", zo gaf hij aan. "Ik wil alleen niet zeggen dat als Ramiz speelt dat helemaal anders is ofzo. Dat wil ik niet direct zeggen."

Stengs gaf daarbij aan dat hij energie moest brengen toen hij inviel. "Ik moest ook proberen tussen de linies aanspeelbaar te zijn en het spel te maken", zei hij daarover. "Ik vond dat we in de eerste helft al de betere waren, maar scoren zij twee keer. Gelukkig konden we het in de tweede helft omdraaien."
Discussieer mee op de forums


Tags

stengs aanspeelbaar botkneuzing connectie ernstigs espn groningen inviel ofzo ramiz utrecht vaakst

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kasperk kloese knvb kroes kuip madrid middenveldert milambo nieuwbouw praag renovatie rvc slot sobat wieffer willykment woningbouw yoda