Transparent
Inloggen
Sluiten

Dávid Hancko: 'We hebben gespeeld zoals we wilden spelen'

31 maart 2024 19:11

In gesprek met ESPN kreeg Dávid Hancko de vraag of de grootste kwaliteit van Feyenoord is dat het van een achterstand steeds terug weet te komen. "Ik wens dat we dat juist niet meer hoeven te doen, maar we hebben wel gespeeld zoals we wilden spelen", aldus Háncko. "Met die twee tegendoelpunten zagen we er niet goed uit en dat moeten we verbeteren. Maar in de rust zeiden we al dat we dit nog recht konden trekken en dat hebben we ook gedaan."

De verdediger werd ook gevraagd naar zijn doelpunt. "Ik weet eigenlijk niet eens wat er is gebeurd. Ik heb de bal helemaal niet gezien", zo gaf hij aan. "Ik deed mijn ogen dicht en wilde de bal gewoon in de hoek schieten. Ik ben blij dat ik het team heb kunnen helpen en dat was het belangrijkste."

Hancko wilde het nog niet hebben over de landstitel. "Er zijn nog 21 punten te halen. We spelen niet meer tegen PSV, dus we moeten ons alleen maar focussen op onze wedstrijden", zei hij daarover. "We moeten ons volledig voorbereiden op de laatste wedstrijden in de competitie en de bekerfinale zodat we er een heel mooi seizoen van kunnen maken."
Discussieer mee op de forums


Tags

hancko bekerfinale espn landstitel voorbereiden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.362 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kasperk kloese knvb kroes kuip madrid middenveldert milambo nieuwbouw praag renovatie rvc slot sobat wieffer willykment woningbouw yoda