Transparent
Inloggen
Sluiten

FC Utrecht heeft na sterke reeks weg naar boven weer gevonden

30 maart 2024 09:09

Zondagmiddag treft Feyenoord in de Eredivisie een ploeg in goede doen als de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht op het programma staat. De ploeg uit de Domstad is na een dramatische start van de competitie omhoog geschoten op de ranglijst en staat inmiddels op een achtste plaats. Onlangs brak het nog een clubrecord door vijftien competitiewedstrijden op rij ongeslagen te blijven.

Feyenoord speelde voor de Eredivisie 53 keer eerder een thuisduel tegen FC Utrecht. Tot nu toe werd er 35 keer gewonnen, eindigde het duel 14 keer in een gelijkspel en slechts 4 keer wist FC Utrecht te winnen. In het seizoen 1974/1975 werd met 5-0 de grootste overwinning behaald.

De selectie van FC Utrecht kent met Jens Toornstra een zeer bekende speler voor Feyenoord. Hij kwam in acht seizoenen in De Kuip tot liefst 313 officiële wedstrijden. Sinds dit seizoen speelt ook Marouan Azarkan voor de Utrechters.




Discussieer mee op de forums


Tags

utrecht eredivisie azarkan clubrecord kuip marouan toornstra utrechters

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arneslot arsenal arteta automation bommel both digital domain during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip marketing modern performance pwas schreuder seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave