Transparent
Inloggen
Sluiten

Quinten Timber: 'Het was gewoon een heel zakelijke overwinning'

10 maart 2024 22:15

In gesprek met ESPN kon Quinten Timber zich niet helemaal vinden in de woorden dat het plichtmatig oogde bij Feyenoord. "Ik vond het een goede overwinning. Heracles deed het wel goed in de eerste helft en kreeg ook een paar kansen, maar wij maakten op het goede moment die goals", aldus Timber. "Het was gewoon een heel zakelijke overwinning."

Timber kreeg de opmerking dat Feyenoord voor het eerst sinds lange tijd weer drie keer had gescoord in een wedstrijd. "Maar je kan het ook andersom bekijken. We hebben nu weer de nul gehouden", zo gaf hij aan. "We hebben een paar zware wedstrijden gehad en al een tijd ongeslagen als je AS Roma daar buiten houdt. Ik denk dat we het wel prima doen."

Gevraagd werd hoe het was om een vrije midweek gehad te hebben. "Ik moet zeggen dat ik normaal liever twee keer in een week speel, maar we hadden het nu wel nodig. Het team was een beetje moe en dat is ook logisch na zulke zware weken", zei hij daarover. "Op zich was dit wel lekker, maar twee keer spelen in een week is ook geen straf."




Discussieer mee op de forums


Tags

timber espn heracles midweek moe plichtmatig roma

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.447 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pusic slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda