Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord zondag tegen degradatiekandidaat Heracles

8 maart 2024 22:41

Zondagavond wacht voor Feyenoord weer een competitieduel als de thuiswedstrijd tegen degradatiekandidaat Heracles Almelo op het programma staat. De degradatiekandidaat staat na 24 speelrondes op een veertiende plek in de Eredivisie en moet daarom nog vol aan de bak om na één seizoen niet direct weer terug te keren naar de Keuken Kampioen Divisie.

Feyenoord speelde voor de Eredivisie 22 keer eerder tegen Heracles in De Kuip. Tot nu toe werd er 16 keer gewonnen, 5 keer gelijk gespeeld en slechts 1 keer verloren. In het seizoen 2005/2006 werd met 7-1 de grootste zege ooit behaald, maar de gedachten zullen vooral al snel teruggaan naar 14 mei 2017. Door met 3-1 te winnen van Heracles wist Feyenoord op die dag de landstitel te pakken.

In de selectie van Heracles zitten ook twee spelers met een verleden bij Feyenoord. Marko Vejinovic stond van 2015 tot 2018 onder contract in De Kuip en kwam 31 officiële duels, terwijl Emil Hansson uiteindelijk 4 officiële wedstrijden voor Feyenoord speelde.




Tags

heracles degradatiekandidaat eredivisie kuip almelo emil hansson landstitel marko teruggaan vejinovic

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.448 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen gelul jacobs kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pusic slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda