Transparent
Inloggen
Sluiten

Mats Wieffer: 'Als voetballer heb ik wel eens leukere wedstrijden gespeeld'

3 maart 2024 20:10

In gesprek met ESPN gaf Mats Wieffer aan niet genoten te hebben tegen PSV. "Als voetballer heb ik wel eens leukere wedstrijden gespeeld. Daar ben ik heel eerlijk in", aldus Wieffer. "Zij zetten heel goed druk. Vooral heel hoog druk. Dan is het moeilijk om daar onderuit te spelen. We hadden al gekeken dat zij kwetsbaar zijn bij hoge ballen en de kansen die wij creëren kwamen ook daaruit."

Gevraagd werd aan de middenvelder waarom deze wedstrijd minder leuk was. "Het was vanuit onze kant meer lange ballen en de duels proberen te spelen, omdat daar de ruimte was. Aan het begin van de eerste helft probeerden wij te voetballen en daar zijn zij heel goed in in druk zetten", zo gaf hij aan. "Het was daarom een linie verder en daar waren wij wel gevaarlijk in. Iedereen heeft liever dat korte spel dan die lange ballen."

Ook kreeg Wieffer de vraag of dit voor Feyenoord de laatste kans was geweest om kampioen te worden. "Je moet eigenlijk alles gewoon winnen. Hier hadden we moeten winnen en dat weet iedereen", zei hij daarover. "PSV moet nu punten gaan verspelen en dat is heel lastig. Eigenlijk hadden we hier gewoon moeten winnen. De hoop is nog niet weg, maar we moeten ons nu focussen op de tweede plek."




Discussieer mee op de forums


Tags

wieffer leukere mats espn kwetsbaar verspelen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.453 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wereldsalaris yoda