Transparent
Inloggen
Sluiten

Santiago Gimenez: 'Ik denk dat een gelijkspel wel terecht was'

3 maart 2024 19:56

In gesprek met ESPN gaf Santiago Gimenez aan dat het een zware wedstrijd was tegen PSV. "Beide teams wilden winnen en dat maakte het zwaar", aldus Gimenez. "Ik denk dat een gelijkspel wel terecht was, want beide ploegen waren aan het aanvallen."

De spits hield wel een dubbel gevoel over aan de wedstrijd. "Ik heb altijd het gevoel dat wij er meer uit hadden kunnen halen. We hadden de kans om het gat naar zeven punten te verkleinen, maar dat is niet gelukt", zo gaf hij aan. "We hebben erom gevochten, maar het was een heel moeilijke wedstrijd op dit veld. We hebben alles gedaan wat we konden."

Gevraagd werd aan Gimenez wat hij van zijn eigen wedstrijd vond. "Ik voel me goed. In de laatste wedstrijden was ik niet de Santi zoals de mensen mij kennen en op dat niveau wil ik weer terugkomen", zei hij daarover. "Ik weet niet waarom het de vorige wedstrijden niet lukte. Ik werk altijd hard en probeer steeds dezelfde dingen te doen. Ik moet niet denken aan doelpunten, maar gewoon zorgen dat ik speel en plezier heb."
Discussieer mee op de forums


Tags

gimenez santiago espn santi

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.248 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane ake atletico beelen benita depay dumfries dutch frankrijk frimpong gakpo geertruida girona hancko jbjerg koeman kuip liverpool madrid milan montevideo nederland oranje psg rodriguez simons stengs veerman wieffer wijnaldum