Transparent
Inloggen
Sluiten

Sipke Hulshoff: 'Ik ben supertrots op wat die jongens vandaag hebben laten zien'

25 februari 2024 18:02

In gesprek met ESPN was Sipke Hulshoff vooral heel blij na de wedstrijd tegen Almere City. "Vooraf hadden we in onze analyse al aangegeven dat dit een battle zou gaan worden. Het veld hier was ook niet dusdanig goed, dus het zouden vooral veel hoge en lange ballen worden", aldus Hulshoff. "We hadden gehoopt op een snelle goal om meer rust te creëren. Die maak je dan, maar die werd helaas afgekeurd."

Hulshoff ging verder: "Daardoor werd het in de tweede helft ook nog een battle. Almere had na die afgekeurde goal ook een grote kans. In de totaliteit zijn we blij dat we nog met 0-0 van het veld gingen na de eerste helft."

De trainer werd gevraagd naar zijn mening over de afgekeurde goal. "Het is interpretatie van de scheidsrechter. Als dat de regels zijn, heb je die te volgen", zo gaf hij aan. "Het enige discussiepunt voor mij is dat die bal over dertig of veertig meter werd gespeeld, dus hij had alle tijd om die bal te kunnen controleren. Maar toch was het de scheidsrechter en de VAR die anders beslissen."

Ook in de tweede helft had Feyenoord het heel moeilijk tegen Almere City. "We waren te slordig en hadden te weinig diepte. Almere nodigde ons wel uit voor die diepte acties, maar daar hebben wij te weinig uit gecreëerd", zei hij daarover. "Het veld werd ook steeds minder, waardoor de controle over de bal minder werd. De tegenstander maakte er een heel fysieke pot van en ook de vermoeidheid. Het mag geen excuus zijn, maar naar mate het 0-0 bleef werd de pijn steeds groter."

Hulshoff was uiteindelijk echter zeer tevreden na de wedstrijd. "Ik ben zo ongelofelijk supertrots op wat die jongens vandaag weer hebben laten zien. Die 120 minuten van afgelopen donderdag en nu weer 90 minuten. Dit was ontzettend knap wat ze hebben laten zien", reageerde hij daarop. "Onze wissels waren vandaag ook echt bepalend en zij hebben meer gedaan met de ruimtes die er waren. Yankuba schoot hem echt fantastisch binnen. Dat was echt een geweldige goal. En ook die tweede goal was heel knap gedaan."
Tags

hulshoff sipke supertrots battle controleren discussiepunt espn excuus interpretatie nodigde totaliteit var yankuba

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane again arne arneslot championship jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie poor reds schreuder slot soap stengs there think twente what will year yoda zerrouki