Transparent
Inloggen
Sluiten

Mats Wieffer: 'Dit is een van de grootste klote wedstrijden die je kan spelen'

25 februari 2024 17:17

In gesprek met ESPN was Mats Wieffer vooral heel blij dat Feyenoord had gewonnen. "Dit is een van de grootste klote wedstrijden die je kan spelen. Het gaat gewoon puur om de winst", aldus Wieffer. "Het was vandaag niet goed. We moeten gewoon verbeteren, al was het ook moeilijk op dit veld. Als je naar de afgelopen wedstrijden kijkt, was het vaak gewoon te mager en vandaag zat er ook niet meer in. Uiteindelijk hebben we gewonnen en daar gaat het om."

Gevraagd werd hoe lastig het mentaal was om te spelen na de wedstrijd in Rome. "Dat kwam wel even aan natuurlijk. Je verliest na penalty's na 120 minuten gespeeld te hebben en twee dagen later moet je weer spelen. Dat helpt niet mee", zo gaf hij aan. "Maar al met al hebben we niet veel weggegeven. Hancko en Beelen hebben heel goed gespeeld en bijn alles gewonnen. Dat stond op zich goed, maar aan de bal moeten wij wel beter kunnen."

Wieffer had geen begrip voor het afgekeurde doelpunt. "Als je ziet met mij tegen Atlético dat het niet telt en dit telt dan wel, terwijl hij echt probeert om de bal aan te nemen. Ik vind persoonlijk dat het dan wel telt", zei hij daarover. "Ook omdat het heel ver daar voren is en geen invloed meer heeft, maar uiteindelijk is het afgekeurd en kunnen we daar niets meer aan veranderen."
Discussieer mee op de forums


Tags

wieffer mats atletico beelen bijn espn hancko mager rome

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane again arne arneslot championship jans kloese kraaij liverpool marquis middenveldert milambo oosting peeters performance persie poor reds ron schreuder slot soap stengs there think what will year yoda zeroukki