Transparent
Inloggen
Sluiten

Mats Wieffer: 'Dat je zo verliest is wel heel, heel, heel jammer'

23 februari 2024 00:20

Mats Wieffer baalde in gesprek met Veronica enorm van de nederlaag. "Blijkbaar mag het gewoon niet tegen Roma. Wij begonnen prima, maar op een gegeven moment gingen zij anders druk zetten en gingen ze vol een op een staan op het middenveld. Ze gingen steeds de lange bal spelen en daar hadden wij moeite mee", aldus Wieffer. "Al met al denk ik dat de kansenverhouding redelijk gelijk was. Timon pakte aan het eind nog wel die wereldbal en dan komen de penalty's. Dat je dan zo verliest, is wel heel, heel, heel jammer."

De middenvelder was onder de indruk van de strafschoppen van de Italianen. "Vooral die eerste ging volgens mij echt een milimeter langs de paal. Die kun je als keeper zijnde niet pakken", zo gaf hij aan. "Timon zat er wel altijd goed bij, maar het was net niet goed genoeg."

Feyenoord kwam in de wedstrijd al snel op voorsprong. "Dat was wel lekker natuurlijk. Dat was natuurlijk wat je wil. Ook omdat zij daardoor meer moesten komen", zei hij daarover. "Toen kreeg ik zelf nog die grote kans. Ik moest volgens mij wel honderd meter rennen. Toen was ik bij de goal en kon ik em er helaas net niet langs schieten. Een gelijkspel was denk ik wel verdiend en dan is het kut dat je na penalty's verliest."




Discussieer mee op de forums


Tags

wieffer mats timon baalde italianen kansenverhouding milimeter roma veronica wereldbal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.453 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wereldsalaris yoda