Transparent
Inloggen
Sluiten

Michiel Kramer: 'Feyenoord is stiekem nog een droom'

22 februari 2024 15:14 - VI.nl
Foto: Pro Shots

Michiel Kramer: "Feyenoord is stiekem nog een droom"; image source: Pro Shots

In gesprek met Voetbal International geeft Michiel Kramer aan dat hij stiekem nog altijd droomt van een terugkeer bij Feyenoord. "Maar ik heb niet het idee dat ik een versterking ben aan de bovenkant… Mijn cv spreekt voor zich. Ik loop één op drie over mijn hele carrière. Als je een doelpunt nodig hebt, zou ik kunnen helpen", aldus Kramer. "Ik ben 35 en zit aan het einde van mijn loopbaan. Dus ik weet niet of dat gaat gebeuren. Het is eerder een hele verre droom dan dat het werkelijkheid wordt, denk ik."

De spits krijgt dan ook het dilemma of hij liever af en toe invalt in De Kuip of toch vaak 90 minuten spelen bij RKC. "Het blijft toch Feyenoord. Het is de enige club waar ik als pinchhitter naartoe zou gaan", zo geeft hij aan. "Ik kom zo aan de dertig wedstrijden per seizoen. Dus fysiek lukt het allemaal wel. Dus ja, het zou een lastige keuze zijn. Maar voorlopig heb ik geen belletje gehad."

Meer op VI.nl
Tags

kramer michiel bovenkant invalt kuip pinchhitter rkc

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.305 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aangifte acardipane afrika afrikaan arneslot derksen discriminatie eredivisie fries friese friesland geertruida gimenez hancko intensiteit iran kampioensjaar kraaij kroes minteh rvc sugawara timber vertekent volkslied wehave wieffer willykment yoda zerrouki