Transparent
Inloggen
Sluiten

Luka Ivanušec: 'Ik voel me iedere dag weer beter worden en meer vertrouwen krijgen'

18 februari 2024 19:55

Luka Ivanušec was in gesprek met ESPN zeer tevreden na de wedstrijd tegen RKC. "We hebben als ploeg een heel goede wedstrijd gespeeld en veel kansen gecreëerd. Persoonlijk voel ik me ook iedere dag weer beter worden en meer vertrouwen krijgen", aldus Ivanušec. "Helaas had ik weer wat pech met de paal, maar ik moet door blijven gaan en hopelijk speel ik nog meer wedstrijden als deze."

Gevraagd werd aan de aanvaller waarom het hem zo lang heeft gekost om na zijn blessure weer op niveau te komen. "Door een blessure raak je altijd vertrouwen kwijt. In de eerste wedstrijden was het puur weer vertrouwen in mijn been krijgen. Dat heeft tijd nodig gehad", zo gaf hij aan. "Dat heeft eigenlijk ook te lang geduurd, maar nu gaat het iedere wedstrijd weer beter en krijg ik ook steeds weer meer vertrouwen."

Ook kreeg Ivanušec de vraag op hoeveel procent hij zit van zijn normale niveau. "Ik moet nog steeds meer minuten krijgen om op dat niveau te komen. Het heeft heel lang geduurd voor ik weer een basisplaats kreeg en het is goed dat ik die kans vandaag kreeg", zei hij daarover. "Met iedere minuut en iedere wedstrijd die ik speel, zal het weer beter gaan."




Discussieer mee op de forums


Tags

ivanusec luka geduurd espn rkc

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.449 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen geluisterd gelul jacobs kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wereldsalaris yoda