Transparent
Inloggen
Sluiten

Thomas Beelen: 'Over de hele wedstrijd is het wel terecht'

15 februari 2024 23:31

In gesprek met ESPN was Thomas Beelen het eens met de opmerking dat het resultaat wel terecht was. "In de eerste helft hadden zij wel wat meer kansen dan wij. Vooral in de eerste twintig minuten hadden we het lastig", aldus Beelen. "Het voelt dan wel zuur omdat we in de tweede helft eigenlijk niets weggeven en er dan wel eentje tegenkrijgt. Maar over de hele wedstrijd is het wel terecht."

Gevraagd werd aan de verdediger waarom Feyenoord het zo lastig had in het begin. "Zij maakten goed gebruik van hun spits en daar hadden wij in het begin heel lastig mee", zo gaf hij aan. "Daarna gingen wij anders druk zetten en kregen we het meer onder controle, zodat we zelf ook aan voetballen toekwamen."

Ook kreeg Beelen de vraag hoe hij het had gedaan tegen Lukaku. "Samen met Dávid heb ik het wel oké gedaan over de hele wedstrijd gezien. In de eerste twintig minuten had ik het nog lastig en had hij een paar goede momenten. Daarna hadden we het als team redelijk onder controle, dus was het wel oké", zei hij daarover.
Discussieer mee op de forums


Tags

beelen espn lukaku tegenkrijgt toekwamen zuur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane ake atletico beelen benita depay dumfries dutch frankrijk frimpong gakpo geertruida girona hancko jbjerg koeman kuip liverpool madrid milan montevideo nederland oranje psg rodriguez simons stengs veerman wieffer wijnaldum