Transparent
Inloggen
Sluiten

Quilindschy Hartman: 'We zijn eerder teleurgesteld dan tevreden'

15 februari 2024 23:27

Quilindschy Hartman had na de wedstrijd tegen AS Roma een dubbel gevoel. "Aan de ene kant kan ik wel leven met een gelijkspel, maar als je met 1-0 de rust ingaat en in de tweede helft een stuk minder kansen tegenkrijgt is het toch zonde dat je 1-1 speelt", aldus Hartman in gesprek met ESPN. "We deden elkaar pijn op een moment waar je het misschien niet zou verwachten. Als je met 1-0 de rust ingaat, hoop je toch met een beter resultaat dan 1-1 weer terug naar de kleedkamer te gaan. We zijn daarom eerder teleurgesteld dan tevreden."

Uit een voorzet van Hartman volgde het doelpunt van Feyenoord. "Hier was ik wel naar op zoek. Voor het seizoen heb ik al aangegeven dat ik meer assists moet geven en nu heb ik er één meer dan vorig seizoen. Op zich is het een goede ontwikkeling, maar het kan nog steeds beter. Wel lekker dat het een keer goed valt", zo gaf hij aan. "Igor kan ook gewoon heel goed koppen. Hij heeft een goede timing."

Feyenoord had het vooral heel lastig met Paulo Dybala die zich steeds terug liet zakken. "Als je dan de hele tijd meegaat, kom je zover uit positie dat het onnatuurlijk voelt en het onlogisch voelt om door te gaan. Daardoor zou er ook meer ruimte komen op mijn positie voor de counter en dat doe je dan niet", zei hij daarover. "Het is dan zaak dat je goed communiceert, maar dat is heel lastig in een stadion met 50.000 mensen. De trainer heeft dat op een gegeven moment omgezet en toen ging het wel beter."




Discussieer mee op de forums


Tags

hartman quilindschy ingaat communiceert counter dybala espn igor meegaat onnatuurlijk roma tegenkrijgt timing

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.458 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot beelen bijlow brands driessen gaal geluisterd gio gunnen kasperk kloese kraaij liverpool meijer middenveldert oosting pastoor podcast pusic slot sobat trauner twente voortzetten wehave wellenreuter yoda