Transparent
Inloggen
Sluiten

'Luciano Rodríguez dicht bij transfer naar Charlotte'

14 februari 2024 21:33 - GOAL
Foto: Pro Shots

"Luciano Rodríguez dicht bij transfer naar Charlotte"; image source: Pro Shots

Feyenoord lijkt naast de komst van Luciano Rodríguez te grijpen. Onder meer GOAL meldt dat de Uruguayaanse aanvaller op het punt staat om te vertrekken naar Charlotte FC in de Verenigde Staten. Onbekend is nog hoeveel Rodríguez gaat kosten, maar hij zou wel direct in de top vijf van duurste transfers ooit in de MLS worden en daardoor minimaal 11 miljoen euro kosten.

Afgelopen maand probeerde Feyenoord de aanvaller naar Rotterdam te halen, maar was er te weinig tijd om de transfer af te kunnen ronden. In de afgelopen dagen suggereerde 1908.nl nog dat de club nog altijd gesprekken voerde om de Uruguayaan alsnog voor komende zomer vast te leggen en dat de aanvaller zelf zijn zinnen zou hebben gezet op een transfer naar Feyenoord.

Meer op GOAL
Tags

rodriguez charlotte mls

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Ik kan mij niet voorstellen dat er 11 miljoen of meer betaald gaat worden om deze goser binnen te halen.
Tenzij er links en rechts op belangrijke posities 'goedkopere' spelers gehaald kunnen worden. Ik ben bang dat we in een wat hoger segment spelers moeten zoeken, tenzij de scouting met nog wat pareltjes kunnen komen.
+1/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aangifte acardipane afrika arneslot cai derksen discriminatie eredivisie fries friesland game geertruida gimenez hancko intensiteit iran kampioensjaar kraaij kroes minteh sugawara tai timber vertekent volkslied wieffer willykment xiu yoda zerrouki