Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord zonder Quinten Timber en waarschijnlijk ook zonder Lutsharel Geertruida'

14 februari 2024 14:43

Feyenoord kan donderdagavond tegen AS Roma niet beschikken over Quinten Timber. Arne Slot maakte op de persconferentie bekend dat de middenvelder nog niet is hersteld van zijn hersenschudding. Ook de al langer geblesseerden Gernot Trauner, Justin Bijlow en Thomas van den Belt zijn sowieso niet inzetbaar.

Slot gaat er bovendien vanuit dat Lutsharel Geertruida niet kan spelen. De verdediger is ziek en is waarschijnlijk niet fit genoeg om donderdagavond te kunnen spelen. Volgens de trainer is er echter geen sprake van een griepepidemie, wat door 1908.nl werd gesuggereerd. Alleen Geertruida en teammanager Frank Boer zijn ziek.

Of Feyenoord wel weer kan beschikken over Santiago Gimenez is nog onduidelijk. De Mexicaan wordt op de training van woensdag getest en daarna zal er pas duidelijkheid zijn.




Discussieer mee op de forums


Tags

geertruida timber slot arne bijlow boer geblesseerden gernot gimenez hersenschudding roma santiago trauner

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.453 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda