Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord in Europa wederom tegen AS Roma

13 februari 2024 22:52

Voor Feyenoord wacht er donderdagavond weer een heel belangrijke wedstrijd. In De Kuip staat het heenduel in de tussenronde van de Europa League tegen AS Roma op het programma, de huidige nummer zes van Italië.

Het wordt alweer het derde seizoen op rij dat beide teams elkaar tegenkomen in Europees verband. Twee seizoenen geleden ging Feyenoord in de finale van de Conference League onderuit, terwijl vorig seizoen AS Roma na verlenging te sterk was in de kwartfinale van de Europa League.

AS Roma kwam ook dit seizoen uit in de groepsfase van de Europa League. In een groep met Slavia Praag, Servette FC en FC Sheriff eindigde het op een tweede plaats.




Tags

roma conference heenduel kuip praag servette sheriff slavia tegenkomen verlenging

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.451 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wereldsalaris yoda