Transparent
Inloggen
Sluiten

Thomas Beelen: 'Ik heb heel veel geleerd in de afgelopen tijd'

11 februari 2024 23:36

Thomas Beelen was in gesprek met ESPN blij dat hij weer een basisplaats had gekregen bij Feyenoord. "Uiteindelijk weet je dat dit soort dingen in een seizoen kunnen gebeuren. Als je niet veel speelt, moet je gewoon zorgen dat je fit blijft", aldus Beelen. "Ik heb niet veel gespeeld, maar wel heel veel geleerd in de afgelopen tijd. En dit zijn dan de kansen die ik moet pakken."

Gevraagd werd wat hij dan had geleerd. "Ik ben verdedigend veel geleerd en daar kan ik nog steeds heel veel leren. Bij PEC was het toch vooral vol gas naar voren. Toen was ik wel verdediger, maar heb ik niet echt veel verdedigd", zo gaf hij aan. "Aan de bal zit er ook veel meer denken bij en daar moest ik toch wel aan wennen dat dat in je systeem komt. Dat gaat steeds beter, maar daar kan ik ook nog steeds stappen in maken."

In de eerste helft kreeg de verdediger zelf een paar mogelijkheden om te scoren. "Ze lieten me tot zo ver komen dat ik het wel een paar keer moest proberen", zei hij daarover. "Vooral die van Mats had ik eigenlijk wel moeten maken."
Discussieer mee op de forums


Tags

beelen espn mats pec verdedigd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aantrekt acardipane atletico babalola bijbehorend bijschakelt carranza danall enz figuren geertruida gekte gimenez hamberg julian kansjes kieperen kloese kraaij middenveldert mil mls philadelphia priske romano santi socrates timber wehave wieffer