Transparent
Inloggen
Sluiten

Mats Wieffer: 'Het was een vrij gemakkelijke wedstrijd'

11 februari 2024 22:23

In gesprek met ESPN gaf Mats Wieffer aan dat Feyenoord een vrij gemakkelijke wedstrijd kende tegen Sparta. "Zij hebben niets gecreëerd. Ook toen wij voorkwamen deden zij niet iets van druk zetten en was het vrij makkelijk voor ons om daar tussenuit te spelen. Met oog op donderdag was dat wel lekker voor ons", aldus Wieffer.

In de eerste helft had de ploeg het wel moeilijk om door de muur van Sparta te komen. "Wij hadden in de eerste helft iets meer van kans tot kans moeten spelen en in een hoger tempo, waardoor zij meer moesten lopen. Zij hielden het in het midden veel dicht, waardoor er aan de zijkanten nog wel ruimte lag om er doorheen te spelen", zo gaf hij aan. "De kansen die we creëerden waren via de zijkanten. Je moet dan gewoon geduldig blijven. Daarna krijg je die penalty en dan nog die goal van Lutsa. Dan is het 2-0 en was het voor ons wel klaar."

Zelf leek de middenvelder ook te scoren, maar die werd afgekeurd. "Dat was een beetje ongelukkig. Ik kopte de bal tegen hem en vervolgens kwam die op mijn hand", zei hij daarover. "Dat is tegenwoordig hands. Ik kan er niet veel aan doen, maar dat zijn nu de regels."
Discussieer mee op de forums


Tags

wieffer mats sparta creeerden espn hands lutsa muur tussenuit voorkwamen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 28.701 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

babadi basten beelen bijlow bosz eredivisie espn geertruida gimenez hancko hartman ivanusec kuijt lukaku middenveldert milambo nieuwkoop paixao penalties poleposition roma rome slot socrates stengs timber ueda wieffer willykment yoda