Transparent
Inloggen
Sluiten

Bart Nieuwkoop: 'Ik ben niet iemand die drie scharen maakt en een individuele actie heeft'

8 februari 2024 00:05

Bart Nieuwkoop ging in gesprek bij ESPN direct in op zijn nieuwe rol als rechtsbuiten bij Feyenoord. "Ik ben meer een soort van wingback die als rechtsbuiten speelt. Hard werken en er altijd voor gaan", aldus Nieuwkoop. "Dit begin ik wel leuk te vinden. Leuk dat hij me wederom opstelt en vandaag gelukkig ook een goaltje."

Nieuwkoop snapt dat mensen moeten wennen aan zijn nieuwe rol. "Ik ben niet iemand die drie scharen maakt en een individuele actie heeft", zo gaf hij aan. "Maar als de trainer mij nodig denkt te hebben, geef ik gewoon alles."

Gevraagd werd of de vleugelaanvallers van Feyenoord het niet raar vinden dat Nieuwkoop de voorkeur krijgt. "Iedereen wil natuurlijk spelen, ook als buitenspeler", zei hij daarover. "De trainer stelt mij op en ik wil ook spelen. Dan doe ik mijn best."




Discussieer mee op de forums


Tags

nieuwkoop scharen espn goaltje wingback

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen gelul jacobs kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pusic slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda