Transparent
Inloggen
Sluiten

Mats Wieffer: 'Al met al hebben we wel met verdiend gewonnen'

7 februari 2024 23:59

In gesprek met ESPN kreeg Mats Wieffer de vraag of de wedstrijd in De Kuip anders was dan die van afgelopen weekend tegen AZ. "Ik denk dat het vandaag wel beter was. Vooral met name in het druk zetten. Bart speelde daarin een belangrijke rol", aldus Wieffer. "Dat is ook iets wat hij heel goed kan. Veel druk zetten met veel drive en power naar voren. Daardoor gingen zij twijfelen en veel de lange bal spelen, waardoor wij de tweede bal moesten winnen."

Wieffer ging verder: "We hadden ook een iets ander plan. Sneller de lange bal spelen en zorgen dat we die tweede bal zouden winnen. Al met al hebben we wel met verdiend gewonnen. De kansen gingen er ook in dit keer. We hebben er niet heel veel gehad, maar toch wel lekker als ze er dan sneller ingaan."

Gevraagd werd of Feyenoord nu beter was dan zondag of het vooral AZ was dat anstiger was. "Ik denk dat wij vooral een plan hadden voor hoe zij druk zetten. Dat werkte goed", zo gaf hij aan. "Daar zijn we de afgelopen twee dagen mee bezig geweest en dat kwam er bij vlagen wel aardig uit. Dat was het met name."

Wieffer ging ook in op de geruchten dat Atl├ętico Madrid zich gemeld had. "Ze hebben zich gemeld ja. Uiteindelijk was het aan de clubs en die kwamen er niet uit", zei hij daarover. "Ik ben niet iemand die dan moeilijk gaat doen. Ik had graag willen praten, maar als de clubs er niet uitkomen heeft dat ook niet heel veel nut. Uiteindelijk heb ik het heel erg naar mijn zin en dan kijken we in de zomer wel of er iets komt. En anders blijf ik gewoon hier."
Discussieer mee op de forums


Tags

wieffer mats anstiger atletico espn kuip madrid power vlagen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aanslag acardipane bae biden dahl democraten dest fight hadj hancko heerenveen kennedy kraaij kuip middenveldert moussa nadje nomination priske sebaoui smal socrates transferroom traore trump vance walemark wieffer willykment zerrouki