Transparent
Inloggen
Sluiten

Arne Slot: 'Dat we op zo'n manier kunnen winnen geeft mij ongelofelijk veel voldoening'

4 februari 2024 17:41

In gesprek met ESPN kreeg Arne Slot de opmerking dat het spel en het resultaat heel ver uit elkaar lag bij Feyenoord. "Dat is normaal altijd bij ons zo. We spelen heel goed, maar het resultaat is niet altijd daar. Vandaag hadden we op het eerste kwartier na een heel matige uitvoering", aldus Slot. "Wel houden we voor de derde keer de nul in voor de derde keer een topwedstrijd. Als je dan uit een standaardsituatie scoort heb je altijd kans om de wedstrijd te winnen."

Over zijn defensie was hij lovend. "Als een wedstrijd gaat zoals hij gaat zoals vandaag moet je andere dingen belangrijk maken. Dan gaat het erom dat je overeind blijft verdedigend gezien. Op een kleine fase na in de eerste helft is dat uitstekend gelukt", aldus Slot. "In de tweede helft hebben we wel veel op onze helft gespeeld, maar op een paar buitenspelsituaties na heeft dat niet tot gevaarlijke momenten geleid. Daar ben ik ongelofelijk blij mee omdat we altijd onze wedstrijden moet winnen via de ene na de andere mooie aanval. Dat we dan op zo'n manier een wedstrijd kunnen winnen uit een standaardsituatie geeft mij ongelofelijk veel voldoening."

Slot werd gevraagd naar de blessure van Justin Bijlow. "Hij passte de bal naar Quilindschy en toen schoot het in zijn kuit", zei hij daarover. "Iedereen die geblesseerd raakt in deze fase van het seizoen is zeer teleurgesteld en ik denk dat iedereen snapt dat dat voor Justin in het kwadraat is. Gelukkig beschikt hij over een geweldige mentaliteit en zal hij ook hier weer sterker uit gaan komen. Voor ons is het ongelofelijk fijn dat we een heel goede tweede keeper hebben die hem al vaker goed heeft vervangen en ook nu weer. Maar dat het voor Justin heel teleurstellend is, hebben we allemaal kunnen zien en dat gevoel was na de wedstrijd niet minder."




Discussieer mee op de forums


Tags

slot arne standaardsituatie bijlow buitenspelsituaties espn gevaarlijke kuit kwadraat passte quilindschy uitvoering

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.457 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot beelen bijlow brands driessen dtk geluisterd gio gunnen kasperk kloese kraaij liverpool meijer middenveldert oosting pastoor podcast pusic slot sobat trauner twente voortzetten wehave wellenreuter yoda