Transparent
Inloggen
Sluiten

Mats Wieffer: 'Het was vandaag niet goed, maar we winnen wel'

4 februari 2024 17:32

Mats Wieffer kreeg in de gesprek met ESPN de vraag of dit de lekkerste overwinningen zijn, slecht spelen en toch winnen. "Soms wel, soms niet", aldus Wieffer. "Voor mij persoonlijk vind ik het ook lekker als je gewoon goed speelt en wint. Vandaag was het zeker niet goed, maar als team hebben we heel goed gevochten. Als team hebben we ook vaak dat we wel goed spelen, maar niet winnen. Dan heb ik toch liever dit."

Gevraagd werd hoe het kwam waarom het niet liep. "Zij zetten heel goed druk. Wij hadden daar moeite mee", zo gaf hij aan. "Uiteindelijk probeerden we op te bouwen, maar verloren we de bal. Toen kwamen er veel lange ballen en tweede ballen. Dan moet je vechten en kansen daar zien uit te creëren. Gelukkig valt snel die 0-1 en moeten zij komen. Het was vandaag niet goed, maar we winnen wel. Daar is eigenlijk alles mee gezegd."

Ook ging het over de blessure van Justin Bijlow. "Hij heeft iets met zijn kuit. Ik hoop dat het meevalt, maar het zag er niet goed uit hoe ik hem zag", zei hij daarover. "Het lijkt me echt verschrikkelijk. Ik hoop dat het meevalt voor hem en voor ons als team. We gaan het zien."




Discussieer mee op de forums


Tags

wieffer mats meevalt bijlow espn kuit

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.464 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match modern pastoor players pusic slot stuivenberg wehave yoda