Transparent
Inloggen
Sluiten

Gernot Trauner: 'Uiteindelijk hebben we wel gewonnen'

4 februari 2024 17:27

In gesprek met ESPN werd Gernot Trauner meteen gevraagd naar de blessure van Justin Bijlow. "Het is nooit leuk als een speler geblesseerd raakt. Hopelijk valt het mee", aldus Trauner. "Maar we weten dat we met Timon een heel goede keeper hebben. Dat heeft hij in het verleden al bewezen. We kunnen verder alleen maar afwachten hoe het met Justin gaat."

De wedstrijd tegen AZ was zwaar voor Feyenoord. "Het was heel intens. We hebben alles gegeven. We hebben zelf weinig gecreëerd. AZ kreeg wel een paar kansen in de eerste helft, maar uiteindelijk hebben we geaccepteerd hoe het duel verliep", zo gaf hij aan. "We hebben gevochten en gestreden in de duels. Het was niet onze beste wedstrijd en zeker niet de leukste om naar te kijken, maar uiteindelijk hebben we wel gewonnen en hebben we drie heel belangrijke punten gehaald."

Trauner kreeg de opmerking dat Feyenoord een zwakke wedstrijd speelde. "Maar we hebben ook veel wedstrijden gehad waarin we veel sterker waren dan de tegenstander, maar niet wisten te winnen. Dan heb ik toch liever die drie punten", zei hij daarover.




Discussieer mee op de forums


Tags

trauner gernot bijlow espn leukste timon

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.453 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda