Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord trekt boetes in

22 januari 2000 20:31

Verslaggever: RvN

Feyenoord heeft vrijdag alsnog de boetes van Bert Konterman en Jean-Paul van Gastel ingetrokken. De spelers moesten 25.000 gulden betalen vanwege hun uitlatingen in een interview met Sportweek, waarin ze de club bekritiseerden. Vrijdag had het tweetal na de training nog een gesprek met trainer Leo Beenhakker, waarin ze hun spijt betuigden.

Volgens Konterman en Van Gastel is de zaak ge?scaleerd ,,op een manier die we zo absoluut niet hebben gewild. Daarvoor ligt Feyenoord ons te na aan het hart.'' Overigens hebben Van Gastel en Konterman als 'blijk van goede wil' een Feyenoord Premie-effect aangeschaft ter waarde van 25.000 gulden. Kees van Wonderen, die ook in het interview voorkwam, maar niet werd beboet, verklaarde zich solidair en schafte eveneens een clubpremie-effect aan.

Meer op
Tags

gastel konterman gulden beboet beenhakker bekritiseerden betuigden blijk clubpremie ingetrokken leo premie scaleerd schafte solidair sportweek voorkwam wonderen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.254 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane ake atletico beelen benita depay dumfries dutch frankrijk frimpong gakpo geertruida girona hancko jbjerg koeman kuip liverpool madrid milan montevideo nederland oranje psg rodriguez simons stengs veerman wieffer wijnaldum