Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord wil niet meewerken aan transfer van Ramiz Zerrouki'

29 januari 2024 10:28 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Feyenoord wil niet meewerken aan transfer van Ramiz Zerrouki"; image source: Pro Shots

Volgens Voetbal International is Feyenoord niet bereid om mee te werken aan een transfer van Ramiz Zerrouki. De middenvelder komt in De Kuip nauwelijks in actie en zowel een club uit Frankrijk als uit Turkije zou al hebben geïnformeerd naar de mogelijkheden om hem over te kunnen nemen. Feyenoord wil hem echter niet nu al laten vertrekken omdat er zoveel tijd, geld en energie is ingestoken om hem te halen.

Bovendien heeft de international van Algerije zich in de Champions League laten zien en wordt hij gezien als de vervanger van Mats Wieffer indien hij komende zomer de transfer maakt naar een Europese topclub.

Meer op VI.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

ramiz zerrouki algerije frankrijk kuip mats turkije wieffer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.447 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pusic slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda