Transparent
Inloggen
Sluiten

Santiago Gimenez: 'Ik ben niet meer dezelfde Santi zoals in het begin'

28 januari 2024 18:17

In gesprek met ESPN kreeg Santiago Gimenez de vraag of hij twijfelde bij zijn strafschop. "Nee, ik wist al waar ik wilde schieten. Ik heb video's gekeken en geoefend op de training, maar de keeper pakte em nu", aldus Gimenez. "Dat kan gebeuren. Natuurlijk ben ik teleurgesteld, want met die goal hadden we kunnen winnen. Maar morgen gaan we weer verder."

Gimenez werd ook gevraagd of de supporters van Feyenoord zich inmiddels zorgen moeten maken over zijn vorm. "Ik ben er klaar voor om door te gaan en om te gaan met deze situatie", zo gaf hij aan. "Ik ben niet meer dezelfde Santi zoals in het begin. Ik moet weer terugkomen op dat niveau. Ik moet gewoon hard blijven werken en daar ga ik morgen weer mee verder."

De spits is blij met de steun die hij krijgt van de supporters. "Ik ben verdrietig, omdat ik ze vandaag heb laten zitten. Zij verdienen meer", zei hij daarover. "Deze club verdient alles. Vandaag was het niet mijn dag. Ik heb kansen gemist. Het zal vanavond heel moeilijk worden, maar morgen ga ik weer hard werken om hier weer bovenop te komen."




Discussieer mee op de forums


Tags

gimenez santi santiago espn verdrietig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.472 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta automation bommel both digital during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip liverpool marketing modern performance pwas seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave