Transparent
Inloggen
Sluiten

Quilindschy Hartman: 'Dit gebeurt ons gewoon te vaak'

28 januari 2024 18:11

Quilindschy Hartman werd in gesprek met ESPN direct gevraagd naar het opstootje wat ontstond bij de dugout van FC Twente. "Hij tikte al een paar keer de bal voor mijn voeten weg en dat was een beetje kinderachtig", aldus Hartman. "Ik dacht als je dat nog een keer doet, pak ik je. Er was niet veel aan de hand, ik kreeg ook geen kaart. Maar ik kan het beter niet doen. Ook niet omdat we haast hebben."

De linksback kreeg de opmerking dat hij zelf een lekkere wedstrijd speelde. "Ik vond dit eigenlijk niet mijn beste wedstrijd", zo gaf hij aan. "Qua agressiviteit in de duels zat ik er wel lekker in. Daar begint het wel vaak bij mij. Een paar goede voorzetten, maar ook een paar mindere. Maar ik zat er niet slecht in nee."

Hartman was wel doodziek van het puntverlies. "Dit gebeurt ons gewoon te vaak", zei hij daarover. "Het lijkt wel een potje gamen. We krijgen zoveel kansen en zoveel balbezit, terwijl zij geen kansen krijgen. Dan halen wij te weinig punten als je kijkt hoe het gebeurt."
Discussieer mee op de forums


Tags

hartman quilindschy agressiviteit dugout espn gamen haast kinderachtig opstootje potje tikte twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aantrekt acardipane atletico babalola bijbehorend bijschakelt carranza danall enz figuren geertruida gekte gimenez hamberg julian kansjes kieperen kloese kraaij middenveldert mil mls philadelphia priske romano santi socrates timber wehave wieffer