Transparent
Inloggen
Sluiten

Mats Wieffer: 'Uiteindelijk geeft hij em niet en dat is een beetje geluk'

24 januari 2024 22:54

In gesprek met ESPN werd Mats Wieffer direct gevraagd naar het strafschopmoment. "Ik speelde de bal, maar raakte hem ook een beetje. Tijdens de wedstrijd dacht ik dat ik hem niet raakte, maar als ik het terugzie zie ik dat ik hem ook raak", aldus Wieffer. "Ik vind het lastig. Ik raak de bal en raak zijn voet. Uiteindelijk was het een beetje geluk. In de wedstrijd vond ik dat ik de bal raakte, maar nu zie ik dat ik ook de voet raak. Uiteindelijk geeft hij em niet en dat is een beetje geluk."

De middenvelder vond dat Feyenoord dat geluk zelf had afgedwongen. "We hadden het in de eerste twintig minuten nog lastig. We hadden moeite met doorstappen van achter en konden zij er tussenuit voetballen. Daarna hadden wij een periode dat het beter ging en maakten wij ook die goal", zo gaf hij aan. "In de tweede helft was het van beide kanten een vechtpartij. Veel lange ballen en duels spelen. Uiteindelijk rollen wij als winnaar uit de bus."

Wieffer baalde dat hij zelf niet scoorde. "Hier trainen we veel op en een van de twee moet er gewoon in", zei hij daarover. "Ik kreeg wel een duw bij die eerste, daarom kopte ik niet goed. Maar die tweede moet gewoon een goal zijn."




Discussieer mee op de forums


Tags

wieffer mats afgedwongen baalde doorstappen duw espn strafschopmoment terugzie tussenuit vechtpartij

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot avila brands gaal geluisterd gio gunnen hag input kasperk kloese kraay lachwekkend lingr liverpool meijer middenveldert pastoor podcast pusic rvp slot sobat twente voortzetten wehave yoda