Transparent
Inloggen
Sluiten

Quinten Timber: 'Wij zijn de grote winnaar van dit weekend'

21 januari 2024 19:13

In gesprek met ESPN was Quinten Timber zeer tevreden na de wedstrijd tegen Vitesse. "Wij zijn de grote winnaar van dit weekend", aldus Timber. "Het was een pittige wedstrijd. Zeker in de tweede helft. Maar dit was een belangrijke overwinning en daar zijn we blij mee."

De middenvelder was het eens met de opmerking dat Feyenoord vaker had moeten scoren voor rust. "We vergeten om er meer dan één te scoren en dan weet je dat zij gaan komen", zo gaf hij aan. "Je weet dan dat het een heel andere wedstrijd wordt. Vooral met zo'n veld en het publiek dat erachter komt. We moeten dan als team strijden en dat hebben we vandaag gedaan."

Timber werd gevraagd naar zijn opmerking over het veld. "Het was echt heel slecht. Ik heb dit seizoen nog niet op zo'n slecht veld gespeeld", zei hij daarover. "Daar moet je dan ook mee dealen. In de eerste helft hebben we nog wel goed gespeeld ondanks het veld. Het hoort erbij. Dat hebben we dan ook snel geaccepteerd."




Discussieer mee op de forums


Tags

timber dealen espn vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match modern pastoor players pusic slot stuivenberg wehave yoda