Transparent
Inloggen
Sluiten

Arne Slot: 'Wat een mooi voetbal de eerste helft'

21 januari 2024 19:08

Arne Slot kreeg in gesprek met ESPN de opmerking dat Feyenoord de grote winnaar van de speelronde was. "Maar dat zijn we niet van de week, want vorige week hebben we volledig onnodig twee dure punten gegeven. Dus het voelt nu niet dat wij de winnaar zijn", aldus Slot.

De trainer was zeer te spreken over het spel voor rust. "Wat een mooi voetbal de eerste helft. Wat een aanvallen. Het enige wat dan ontbreekt is die ballen achter elkaar binnen schieten", zo gaf hij aan. "Het bleef maar veertig minuten doorgaan tot er van de kant bij Vitesse een goede ingreep werd gedaan en zij een-op-een gingen spelen. Je hoopt dan dat je een speler hebt die een keer kan ontsnappen, maar naar mate de wedstrijd duurde ging het steeds minder lijken op het voetbal van de eerste helft."

Over het resultaat was Slot dan ook zeer tevreden. "We hebben op een lelijke manier de zege over de streep getrokken en dat is ons dit seizoen nog niet veel gelukt", zei hij daarover.




Tags

slot arne espn lelijke ontsnappen vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta automation bommel both brands digital during fildena gaal google how kasperk liverpool marketing modern performance pwas rvp seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave