Transparent
Inloggen
Sluiten

Justin Bijlow: 'Lekker dat ik het team nu wel heb kunnen helpen'

21 januari 2024 18:36

In gesprek met ESPN werd Justin Bijlow direct gevraagd naar zijn redding aan het eind van de eerste helft. "Dat was een reflex. Daar denk je niet bij na en reageer je gewoon", aldus Bijlow. "Vorige week was het geen goede wedstrijd van mij en is het lekker dat je in de volgende wedstrijd het team wel kan helpen om de overwinning te behalen."

In de tweede helft moest hij bij hoge ballen vooral veel uit zijn doel komen. "Je probeert gewoon te helpen waar nodig is en dat is vandaag gelukt. Deze lijn moeten we vast gaan houden", zo gaf hij aan.

Bijlow werd ook gevraagd hoe hij keek naar het incident met de supporters van Vitesse. "Ik zag ze achter mij verzamelen en lopen. Toen kwamen ze plotseling op het veld", zei hij daarover. "We hoeven er verder niet over te praten. Het is gewoon niet goed. We moeten daarna 25 minuten stil zitten, maar gelukkig hebben we daarna geen gekke dingen gedaan en die overwinning over de streep getrokken."




Discussieer mee op de forums


Tags

bijlow espn gekke reageer vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.482 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bommel brighton charismatisch eredivisie excelsior geertruida generaal gimenez heerenveen intensiteit knvb kraaij kuip middenveldert onzekerheid pec persie potter schreuder scouten slot speelgoed timber vakken voetbalprimeur willykment yoda zeb