Transparent
Inloggen
Sluiten

José Mourinho ontslagen bij AS Roma

16 januari 2024 13:47
Foto: Pro Shots

José Mourinho ontslagen bij AS Roma; image source: Pro Shots

Feyenoord zal volgende maand niet tegenover José Mourinho komen te staan als in de Europa League tegen AS Roma wordt gespeeld. De Italiaanse club heeft de trainer ontslagen na een reeks van slechte resultaten in de afgelopen weken. De Portugees had al een aflopend contract die niet verlengd leek te gaan worden, maar de clubleiding van AS Roma heeft besloten om hem al per direct buiten de deur te zetten.

AS Roma heeft inmiddels Danielle De Rossi al aangesteld als zijn vervanger. De Rossi begon zijn loopbaan als trainer als assistent bij de nationale ploeg van Italië en wist het EK in 2021 te winnen. In oktober 2022 werd hij door SPAL aangesteld als hoofdtrainer, maar drie maanden later werd hij alweer ontslagen. Sindsdien zat hij zonder club.




Tags

roma jose mourinho rossi danielle portugees spal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.453 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wereldsalaris yoda