Transparent
Inloggen
Sluiten

Arne Slot: 'Ze hoeven maar naar onze zestien te kijken en hij ligt er al in'

14 januari 2024 20:08

In gesprek met ESPN kreeg Arne Slot de vraag wat hem het meest had geïrriteerd aan de wedstrijd tegen NEC. "Hetzelfde als altijd. Ze hoeven maar naar onze zestien te kijken en hij ligt er al in", aldus Slot. "Het is ondenkbaar dat als je de wedstrijd hebt gekeken dat wij twee tegengoals hebben gehad. Het is normaal dat als je thuis speelt tegen NEC dat je met 2-0, 3-0 of 4-0 voorstaat. Maar dat moet je dan wel voor elkaar krijgen."

Slot was over het spel in de eerste helft super tevreden, maar er volgde toch een tegentreffer. "Ik overdrijf niet eens als ik zeg dat het een van de eerste keren was dat ze in de buurt van onze zestien waren en dan valt hij via-via-via erin. Dan weet je dat je een heel moeilijke tweede helft gaat krijgen", zo gaf hij aan. "De tegenstander heeft een heel moeilijke eerste helft gehad, maar gaat toch met een heel goed gevoel de kleedkamer opzoeken."

De trainer kreeg de vraag of hij na de wedstrijd tegen NEC nieuwe spelers wil hebben. "Ik denk dat het wel bekend is wat ik wil, maar ik vind het niet heel sterk om dat na een nederlaag op televisie te zeggen. Ook met deze selectie horen we thuis van NEC te winnen", zei hij daarover. "Natuurlijk is het duidelijk dat het vervelend is als je vier spelers mist. Helemaal in een belangrijke fase van het seizoen. Dat is overeenkomstig met de beginfase van het seizoen. Maar die wedstrijden moeten we gewoon winnen. Ook al missen we twintig spelers."




Tags

slot arne beginfase espn ondenkbaar overdrijf overeenkomstig tegengoals voorstaat

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.454 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda