Transparent
Inloggen
Sluiten

Javairo Dilrosun: 'Ik raakte hem heerlijk en hij vloog er lekker in'

14 januari 2024 19:57

Javairo Dilrosun kreeg in gesprek met ESPN de vraag of dit een typische Dilrosun-goal was. "Hij zat er wel lekker in ja", aldus Dilrosun. "Ik raakte hem heerlijk en hij vloog er lekker in."

De aanvaller werd ook gevraagd naar zijn toekomst, omdat hij afgelopen zomer al mocht vertrekken. "Ik heb wel een moeilijke periode hier gekend. Aan het begin van het seizoen zou ik mogen vertrekken als er een goede aanbieding zou komen", zo gaf hij aan. "Ik heb gekozen om te blijven en te vechten voor mijn plek. Aan het einde van de eerste seizoenshelft heb ik wat kansen gekregen en die ook benut. Daarom mocht ik nu ook starten. Ik ben belangrijk geweest met die goal en moet deze vorm blijven aanhouden. Dan zien we wel wat er gebeurd."

Dilrosun zorgt intern dan ook niet voor onrust. "Natuurlijk heb ik wel moeilijke dagen, maar ik heb gewoon altijd hard gewerkt. Altijd laten zien dat ik een meerwaarde kan zijn en de trainer geeft mij nu de kans en geeft mij het vertrouwen", zei hij daarover. "Natuurlijk ben ik nu wel chagrijnig, want deze wedstrijd mag je nooit gelijkspelen. Je staat 2-0 voor en geeft de eerste helft bijna niets weg. Nu moeten we even bijkomen en hard werken. Dan moeten we er volgende week weer staan."
Discussieer mee op de forums


Tags

dilrosun javairo chagrijnig espn gelijkspelen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aanslag acardipane bae biden dahl democraten dest fight hadj hancko heerenveen jansen kennedy kraaij kuip middenveldert moussa nadje nomination priske sebaoui smal socrates transferroom traore trump vance walemark wieffer willykment