Transparent
Inloggen
Sluiten

Justin Bijlow: 'Die bal moet ik gewoon pakken'

14 januari 2024 19:51

In gesprek met ESPN was Justin Bijlow het eens met de opmerking dat de wedstrijden twee kanten had. "In de eerste helft speelden we goed aan de bal en hadden we een hoge intensiteit. Veel energie en druk op de bal. Met 2-0 was er niets aan de hand", aldus Bijlow. "Uiteindelijk geven wij hun energie door een minuut voor rust een tegengoal te krijgen. Weer uit een standaardsituatie. Dat is een beetje het verhaal van dit seizoen."

Bijlow ging verder: "In de tweede helft scoren zij 2-2. Daar kunnen we heel simpel over doen, die moet ik gewoon pakken. Daarna wordt het een heel moeilijk verhaal omdat ze met elf man voor de goal gaan hangen. Dit is klote."

Gevraagd werd aan de doelman of Feyenoord niet eerder met een slotoffensief had moeten beginnen. "Dat zou makkelijker zijn geweest als we Ayase erbij hadden gehad. Nu was het alleen Santi die kopkracht heeft", zo gaf hij aan. "We hebben wel wat kleine mogelijkheden gehad in die kleine ruimtes, maar dat valt dan net goed goed bij ons."

Ook kreeg Bijlow de vraag wat er in de kleedkamer na afloop was gezegd. "Dat dit een beetje het verhaal van dit seizoen is", zei hij daarover. "Heel goed spelen en vaak op voorsprong komen, maar dat breiden we dan niet uit. Door kleine momenten komt de tegenstander weer terug in de wedstrijd en dat was vandaag weer zo. Dat is al een paar wedstrijden zo gebeurt. Dat is een klein beetje volwassenheid."
Discussieer mee op de forums


Tags

bijlow ayase espn intensiteit kopkracht santi standaardsituatie volwassenheid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.723 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aanslag acardipane bae biden dahl democraten dest fight hadj hancko heerenveen kennedy kraaij kuip middenveldert moussa nadje nomination priske sebaoui smal socrates transferroom traore trump vance walemark wieffer willykment zerrouki