Transparent
Inloggen
Sluiten

'Gambia weigert vooralsnog met Yankuba Minteh deel te nemen aan Afrika Cup'

10 januari 2024 16:00 - AD.nl
Foto: Pro Shots

"Gambia weigert vooralsnog met Yankuba Minteh deel te nemen aan Afrika Cup"; image source: Pro Shots

Het is nog onduidelijk of Yankuba Minteh met Gambia gaat deelnemen aan de Afrika Cup. Onder meer het Algemeen Dagblad meldt dat de ploeg weigert af te reizen naar Ivoorkust zolang ze de bonussen niet uitbetaald krijgen. De selectie was een geldbedrag beloofd indien het lukte om plaatsing voor de Afrika Cup af te dwingen, maar dat bedrag is nog altijd niet betaald.

De spelers weigerden afgelopen dinsdag al om te verschijnen op een open training, wat zorgde voor woedende fans en rellen die daarbij het gevolg waren. De ME moest daarbij ingrijpen met traangas en wapenstokken.

Tegenover de Gazet van Antwerpen heeft bondscoach Tom Saintfliet bevestigd dat zijn ploeg weigert deel te nemen indien zij niet betaald worden. Wel is er de verwachting dat de betalingen alsnog zullen volgen en de spelers maandag tegen Senegal zullen beginnen aan het toernooi.

Meer op AD.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

afrika gambia minteh yankuba antwerpen betalingen gazet geldbedrag ivoorkust rellen saintfliet senegal tom traangas wapenstokken weigerden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda