Transparent
Inloggen
Sluiten

Arne Slot uitgeroepen tot Sportpersoonlijkheid van het jaar

9 januari 2024 22:05 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Arne Slot uitgeroepen tot Sportpersoonlijkheid van het jaar; image source: Pro Shots

Arne Slot is door de Nederlandse Sportpers aangewezen als Sportpersoonlijkheid van het jaar. Dat meldt Feyenoord via de officiële website. De trainer van Feyenoord wordt door de NSP geroemd om de tijd die hij structureel neemt voor de pers, zijn constructieve houding en de duidelijke wijze waarop hij zijn boodschap in de media overbrengt.

In een reactie laat Slot weten de uitverkiezing als heel eervol te ervaren. "Je boodschap goed overbrengen vind ik belangrijk, en ik ben blij te vernemen dat men dat in mij kan waarderen", aldus Slot. "Voetbal is vaak heel simpel, maar soms ook complex. Als trainer de juiste nuance in het verhaal weten aan te brengen is in mijn ogen een essentieel onderdeel van het vak."

Meer op Feyenoord.nl




Tags

slot arne sportpersoonlijkheid constructieve essentieel nsp nuance overbrengen overbrengt sportpers uitverkiezing

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.444 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pusic slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda