Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord meldt zich voor Thomas Meunier'

7 januari 2024 12:32 - Transfermarkt
Foto: Pro Shots

"Feyenoord meldt zich voor Thomas Meunier"; image source: Pro Shots

Volgens Transfermarkt heeft Feyenoord zich officieel gemeld voor Thomas Meunier. De 32-jarige Belg staat momenteel onder contract bij Borussia Dortmund, maar komt daar niet aan spelen toe. Het contract van de rechtsback loopt na dit seizoen af, zodat de Duitse ploeg alleen nu nog een kleine transfersom zou kunnen ontvangen. Meunier is met een salaris van 8 miljoen per jaar een van de topverdieners.

Zelf wil Meunier vertrekken bij Dortmund met oog op het EK van komende zomer. Of de Duitse club zelf mee wil werken is nog onduidelijk omdat ze mede door de Afrika Cup en blessures krap bezet zijn op die positie.

Meer op Transfermarkt




Tags

meunier dortmund afrika topverdieners

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 maanden geleden
8 miljoen salaris voor een rechtsback? Moet Feyenoord niet aan beginnen. Haal dan Pedersen terug. Hij is verhuurd aan Sassuolo, waar hij het goed doet.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.461 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal geluisterd gio input intensiteit kasperk kraay liverpool pastoor podcast pusic rvp slot stuivenberg twente wehave yoda