Transparent
Inloggen
Sluiten

'Arne Slot was al dicht bij vertrek bij Feyenoord'

27 december 2023 12:38 - AD Voetbal podcast
Foto: Pro Shots

"Arne Slot was al dicht bij vertrek bij Feyenoord"; image source: Pro Shots

Arne Slot leek afgelopen zomer al te gaan vertrekken bij Feyenoord. Dat onthult clubwatcher Miks Gouka in de AD Voetbalpodcast. "Er was veel interesse vanuit Engeland. Tottenham was echt close en hij zat in de privéjet van Todd Boehly", aldus Gouka. "Alleen wilde Chelsea niet nog een type Graham Potter. Zij kozen voor Mauricio Pochettino, een grote naam."

Volgens Gouka was een vertrek van Slot dan ook dichterbij dan daadwerkelijk naar buiten is gekomen. "Slot deed het voorkomen alsof het nooit een overweging is geweest, maar hij heeft het wel heel serieus overwogen. Het is vooral slim gecommuniceerd van Slot", zo vulde Sjoerd Mossou aan.




Tags

slot arne gouka boehly chelsea close dichterbij engeland gecommuniceerd graham kozen mauricio miks mossou overweging pochettino potter privejet todd tottenham vulde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden
Te Kloese heeft Slot gewoon aanbieding gedaan wat hij niet kon weigeren die man verdient nu miljoenen en terecht !
+1/-0

 
Gio4ever (geschorst)
5 maanden geleden
Geloof je dit nu echt serieus? De enige reden dat Slot hier nog zit is omdat die clubs kozen voor een andere trainer
+1/-0

 
5 maanden geleden
Het is algemeen bekend dat de Spurs zich gebruikt voelden door Slot. Volgens Sky Sports voelde de clubleiding van Tottenham Hotspur zich misleid, omdat de club niet volledig op de hoogte zou zijn van wat er in het contract van Slot staat.
+1/-0

 
Gio4ever (geschorst)
5 maanden geleden
Dat is al weer heel iets anders dan wat je in je eerste bericht zei :denk
+1/-0

 
5 maanden geleden
Nee als hij echt weg wou had hij dat alsnog kunnen doen, maar hij wilde geen conflict en zijn contract respecteren toen is hij met Feyenoord omtafel gegaan en uiteindelijk een top aanbieding van Te Kloese gehad.
+1/-0

 
Gio4ever (geschorst)
5 maanden geleden
Denk je dit nu echt? Als een van die clubs door had gepakt, was hij gewoon weggeweest. Dát is de reden dat hij bij Feyenoord zit. Niet omdat hij een goed contract van Te Kloese heeft gekregen.
+1/-0

5 maanden geleden
Hij heeft toch verlengd deze zomer dat hij anders niet gedaan en hij staat nog steeds hoog op lijstjes alleen zullen ze hem wel moeten afkopen.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arneslot arsenal arteta automation bommel both digital domain during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip marketing modern performance pwas schreuder seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave