Transparent
Inloggen
Sluiten

Arne Slot: 'We willen alleen speler halen die ons direct flink kan helpen'

21 december 2023 00:30 - ESPN
Foto: Pro Shots

Arne Slot: "We willen alleen speler halen die ons direct flink kan helpen"; image source: Pro Shots

Na afloop van de bekerwedstrijd tegen FC Utrecht gaf Arne Slot in gesprek met ESPN aan te hopen dat er in de winterstop nieuwe spelers gehaald kunnen worden. De trainer beseft echter dat dat moeilijk is. "De winterwindow is vaak een lastige. Helemaal om spelers te kopen", aldus Slot. "Wij hebben alleen behoefte aan een speler die ons direct flink kan helpen en niet iemand die eerst een half jaar nodig heeft om door te ontwikkelen."

Slot ging verder: "Of wij in staat zijn om ee speler van dat kaliber te halen is in de afgelopen jaren wel duidelijk geworden. Ik ben heel benieuwd of wij dat nu wel kunnen. Bij voorkeur halen we geen twijfelgeval, maar dat kan nog anders worden als er ook blessures komen. Maar als je een speler wil halen die aan de bovenkant van de Eredivisie het verschil maakt, weet je wat voor bedragen je aan transfersom en salaris moet betalen. Daar ligt bij ons de crux. Daarom halen wij vaak jongens die we graag door willen ontwikkelen om op dat niveau te komen en daar is in de zomer vaak een beter moment voor."
Tags

slot arne bovenkant crux eredivisie espn kaliber utrecht winterwindow

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.720 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aanslag acardipane bae biden dahl democraten dest fight hadj hancko heerenveen kennedy kraaij kuip middenveldert moussa nadje nomination priske sebaoui smal socrates transferroom traore trump vance walemark wieffer willykment zerrouki