Transparent
Inloggen
Sluiten

Quilindschy Hartman: 'Uiteindelijk goed dat we die 2-1 konden volhouden'

21 december 2023 00:03

Quilindschy Hartman was het in gesprek met ESPN wel eens dat Feyenoord het eerst half uur goed speelde en daarna een stuk minder. "In het begin konden we Mats nog vrij spelen. Daardoor konden we veel aanvallen opbouwen", aldus Hartman. "Het was alleen vaak net niet. Bij de tweede ballen waren we net niet kort genoeg en net niet scherp genoeg. Daardoor kregen we ook een paar kansen tegen."

Volgens de international had dat ook met vermoeidheid te maken. "Zeker in de tweede helft en dat gebeurt normaal niet bij ons. Zelf voelde ik me wel prima, maar je merkte gewoon in het druk zetten dat we vaak te laat kwamen", zo gaf hij aan. "Het zijn natuurlijk ook drukke maanden geweest met iedere drie, vier dagen een wedstrijd en vaak reizen, vliegen, hotels, alles erop en eraan. Dat is pittig, maar uiteindelijk goed dat we die 2-1 konden volhouden."

Hartman kijkt met een heel goed gevoel terug op het afgelopen kalenderjaar. "In 2023 begon ik echt met alles spelen. Voor de winterstop was het soms dat ik niet speelde, maar na de Europa League wedstrijd tegen Lazio voelde ik wel dat ik meer kon dan af en toe leuk invallen", zei hij daarover. "Na de winterstop begon ik te spelen en ging ik er niet meer uit. Ik ging stappen maken en haalde uiteindelijk zelfs het Nederlands elftal. En kampioen geworden."




Discussieer mee op de forums


Tags

hartman quilindschy volhouden espn hotels lazio mats opbouwen pittig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match modern pastoor players pusic slot stuivenberg wehave yoda