Transparent
Inloggen
Sluiten

Gernot Trauner: 'De volgende ronde halen is het enige dat telt'

20 december 2023 23:52

In gesprek met ESPN moest Gernot Trauner erkennen dat het aan het eind van de wedstrijd nog spannend werd. "Het zat heel dicht bij elkaar, maar uiteindelijk is de overwinning wel verdiend", aldus Trauner. "Zeker na de eerste helft waarin we erg goed speelden en een paar kansen creëerden. Het was niet makkelijk vandaag. Utrecht verdedigde erg goed en loerde op de counter. Maar de overwinning is terecht en we zijn blij dat we de volgende ronde hebben gehaald. Dat is het enige wat telt."

Volgens de aanvoerder was het lastig om een gaatje te vinden. "We proberen de tegenstander aan het lopen te krijgen zodat we ergens een gat vinden om het open te kunnen krijgen. Zeker in de eerste helft lukte dat een paar keer", zo gaf hij aan. "Daarna speelden we teveel door het midden en dan kom je niet tot kansen. Maar daar kan ik ook alleen maar complimenten voor geven aan Utrecht."

Trauner gaf daarbij ook aan dat de ploeg in de slotfase geen enkel risico meer wilde nemen en de boel gesloten probeerde te houden. "Normaal als wij hier spelen doet de tegenstander dat de hele wedstrijd. Nu hebben wij het een keer gedaan in de laatste minuten", zei hij daarover. "Maar dat is ook gewoon slim spelen en wedstrijden winnen."




Discussieer mee op de forums


Tags

trauner gernot utrecht counter creeerden erkennen espn gaatje loerde verdedigde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda