Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord in Europa League weer tegen AS Roma

18 december 2023 13:15
Foto: Pro Shots

Feyenoord in Europa League weer tegen AS Roma; image source: Pro Shots

Feyenoord zal het in de play-off ronde van de Europa League wederom moeten gaan opnemen tegen AS Roma. Dat werd maandagmiddag duidelijk tijdens de loting van de UEFA. Feyenoord zal beginnen met een thuiswedstrijd en deze wordt gespeeld op donderdag 15 februari. De return zal een week later worden gespeeld op donderdag 22 februari.

In de afgelopen twee seizoenen stonden beide ploegen ook al tegenover elkaar. AS Roma was in de finale van de Conference League met 1-0 te sterk, terwijl het vorig seizoen in de kwartfinale van de Europa League ook wist te winnen. Nadat Feyenoord in Rotterdam nog met 1-0 had gewonnen werd het na verlenging 4-1 in Rome.

AS Roma eindigde dit seizoen in de groepsfase van de Europa League op een tweede plaats. Slavia Praag werd de verrassende groepswinnaar, terwijl het de ploeg van José Mourinho wel lukte om Servette FC en FC Sheriff onder zich te houden. In de Italiaanse competitie staat AS Roma op een zevende plek nadat het afgelopen weekend verloor van Bologna.

Volledige loting:
Feyenoord - AS Roma
AC Milan - Stade Rennais
RC Lens - SC Freiburg
BSC Young Boys - Sporting Portugal
Benfica - Toulouse FC
SC Braga - Qarabag FK
Galatasaray - Sparta Praag
Shakhtar Donetsk - Olympique Marseille




Tags

roma praag benfica bologna braga conference donetsk freiburg galatasaray groepswinnaar jose lens marseille milan mourinho portugal qarabag rennais rome servette shakhtar sheriff slavia sparta sporting stade toulouse uefa verlenging

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden
Kleine correctie. De wedstrijden tegen AS Roma zijn play-off wedstrijden voor de Europa League, dus GEEN achtste finaleduels.
Maw, eerst van Roma winnen en dan pas spelen in een achtste finale EL...
+1/-0

5 maanden geleden
Ik ga er van uit 3 X is scheepsrecht dus ik verwacht niet dat we winnen en doorgaan
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda