Transparent
Inloggen
Sluiten

Arne Slot: 'Het niveauverschil was vandaag te groot'

17 december 2023 16:49

Na de 0-4 overwinning op Heracles Almelo sluit Feyenoord 2023 af met een tweede plaats op de ranglijst. Na de wedstrijd in Almelo gaf Arne Slot zijn mening over het vertoonde spel van Feyenoord.

"Qua resultaat hadden we dit zeker nodig. Ik heb veel gezien wat ik de afgelopen weken ook heb gezien. Vandaag uit zich dat gelukkig in een aantal goals. Misschien komt dat door de weerstand die we vandaag kregen, in vergelijk met afgelopen woensdag. We hebben een aantal mooie goals gemaakt met mooie aanvallen. Vandaag was het niveauverschil te groot."

Op de vraag welk doelpunt Slot het mooist vond, gaf hij het volgende antwoord: "Dat vind ik heel lastig. Ik denk dat de 0-2 een Feyenoord-aanval is, met een overlappende back. Ook lekker voor Calvin dat hij weer twee goals maakt. Ook de goal van Timber vond ik een mooie goal, maar de 0-2 vond ik de mooiste."

Slot werd ook gevraagd naar de prestaties van Javairo Dilrosun, die weer eens in de basis mocht beginnen: "Ik heb hem net een compliment gegeven en ook aan een aantal andere spelers. Maar hij is altijd hard blijven werken en is fit genoeg om 90 minuten te spelen. Dat is een groot compliment, want ook mentaal is het lastig als je lange tijd niet speelt. We hebben nu bijna winterstop. We gaan morgen kijken hoe iedereen uit de winterstop is gekomen en hoe we het beste tegen FC Utrecht kunnen gaan spelen."
Discussieer mee op de forums


Tags

slot arne niveauverschil almelo dilrosun heracles javairo overlappende timber utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.596 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane aramburu azzouzi backje biden bologna caru containers emmen eredivisie excelsior gijs groen hancko jon kraaij mats oekraine orban oussama poetin smal socrates trump twente vitesse westen wieffer willykment yoda