Transparent
Inloggen
Sluiten

Calvin Stengs: 'Complimenten aan het team dat we scherp bleven'

17 december 2023 16:30

Feyenoord heeft zondagmiddag afgetekend met 0-4 gewonnen van Heracles Almelo. De Rotterdammers kwamen al vlug op voorsprong via Stengs en breidde de score verder uit via opnieuw Stengs, Geertruida en Timber. Na afloop gaf de Man of the Match Calvin Stengs zijn interview aan ESPN, waar hij begon over zijn doelpunten:

"De bal viel voor mijn voeten en ik dacht ik schiet hem op goal. Hij ging er goed in. De tweede goal wachtte ik op het moment dat Q de overlap ging maken. Ik dacht even dat ik buitenspel stond, maar dat was niet zo. Het was een goede aanval. We hadden er vandaag wel wat meer kunnen maken. Santi wil als spits altijd scoren, maar ik weet niet of hij veel kansen heeft gehad. Hij heeft wel een assist gehad en heeft goed gespeeld."

Verder werd Stengs gevraagd naar de instelling waarmee Feyenoord aan de wedstrijd begon: "Als Feyenoord zijnde wil je een reactie geven als je zo vaak verliest. Daar was de trainer heel duidelijk in. Ook na de 0-2 bleef hij ons waarschuwen om scherp te blijven. Complimenten aan het team dat we scherp bleven, ook na de 0-3. We staan nu 7 punten achter op PSV met vanavond AZ - PSV, maar daar zijn we niet mee bezig. De achterstand is groot en we moeten gewoon naar onszelf blijven kijken."




Discussieer mee op de forums


Tags

stengs afgetekend almelo breidde espn geertruida heracles match overlap santi timber vlug waarschuwen wachtte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match modern pastoor players pusic slot stuivenberg wehave yoda