Transparent
Inloggen
Sluiten

Ramiz Zerrouki: 'Wij waren duidelijk de betere ploeg en kregen de kansen'

14 december 2023 00:03

In gesprek met RTL 7 gaf Ramiz Zerrouki aan dat Feyenoord een heel frustrerende avond kende in Glasgow. "Vooral in de tweede helft lag er een hoge intensiteit en ging het veel op en neer. Wij waren duidelijk de betere ploeg en kregen de kansen, maar die maken we niet af", aldus Zerrouki.

De middenvelder werd ook gevraagd naar de strafschop. "We hadden wat contact met elkaar. In mijn ogen was het veel te licht voor een penalty", zo gaf hij aan. "In eerste instantie waarschuwt de scheids. Vervolgens wordt die corner genomen. Eerst duwt hij mij, vervolgens raak ik hem en gaat hij liggen. Veel te licht voor een penalty in mijn ogen. Die speler van Celtic zei ook dat het absoluut geen penalty was. Dat zegt wel genoeg."

Zerrouki kreeg ook de vraag of Feyenoord iets kon leren van deze wedstrijd. "Je hebt altijd leermomenten. Maar we hebben echt genoeg kansen gecreëerd om de wedstrijd naar ons toe te trekken. Alleen in het afronden waren we niet goed genoeg om hier te winnen", zei hij daarover. "We hebben voetballend veel laten zien deze Champions League, maar we zijn net ver genoeg in het winnen van wedstrijden. Andere teams in deze poule zijn daarin verder. Dat is de grootste lering die wij moeten trekken hieruit om als we hier weer mogen spelen wel kunnen overleven."




Discussieer mee op de forums


Tags

zerrouki ramiz afronden celtic duwt glasgow hieruit intensiteit leermomenten lering scheids waarschuwt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda