Transparent
Inloggen
Sluiten

Arne Slot: 'Ik waag te betwijfelen of dit altijd een penalty is'

13 december 2023 23:54

Arne Slot gaf in gesprek met RTL 7 aan dat het een repeterend verhaal voor Feyenoord was in de Champions League. "We waren goed aan de bal en hebben meer, meer, meer dan voldoende kansen gehad om met meer dan een nederlaag hier weg te gaan. Maar een slappe strafschop tegenkrijgen en voor de verandering weer eens een tegengoal uit een standaardsituatie", aldus Slot.

De trainer vond de wedstrijd tegen Celtic dan ook exemplarisch voor het seizoen in de Champions League. "De ene aanval was nog mooier dan de ander in de eerste helft. We maken dan een schitterende goal, maar dat is dan net buitenspel", zo gaf hij aan. "Het was natuurlijk wel buitenspel, dus daar zul je mij niks over horen zeggen. Maar het is heel sneu omdat het allemaal heel dicht bij elkaar ligt. Pijnlijk."

Over de strafschop was hij niet te spreken. "Je ziet dat de scheidsrechter wat waarschuwt en vervolgens wordt er een speler van hun aangeraakt. Ik had niet het gevoel dat het teruggedraaid zou worden, want je kan niet ontkennen dat er iemand van ons aan hun zit. Maar of dit altijd tot een penalty leidt, waag ik wel te betwijfelen", zei hij daarover. "Nu er een penalty is gegeven moet ik het hem opeens gaan kwalijk nemen en zeggen dat het stom is, maar met enige regelmaat wordt hier geen strafschop voor gegeven. Mensen zullen natuurlijk wel gaan zeggen dat hij wel een aanleiding heeft gegeven. Dat klopt. Het was niet heel handig als je net een waarschuwing hebt gekregen."
Tags

slot arne betwijfelen waag aangeraakt celtic exemplarisch ontkennen repeterend sneu standaardsituatie stom tegenkrijgen waarschuwt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane bae biden dahl democraten dest hadj hancko heerenveen jansen kennedy kraaij kuip lopez middenveldert moussa nadje nomination primary priske sebaoui smal socrates transferroom traore trump vance walemark wieffer willykment