Transparent
Inloggen
Sluiten

Arne Slot: 'Houden meer rekening met komende wedstrijden'

13 december 2023 12:13

Arne Slot heeft op de persconferentie van dinsdag aangegeven dat hij tegen Celtic mogelijk spelers gaat sparen met oog op de wedstrijden die komende week nog wachten. "Als deze wedstrijd nog bepalend was geweest, had ik geen seconde gedacht aan zondag en woensdag", aldus Slot. "Nu zullen we daar meer rekening mee houden en na de laatste training rustig bekijken hoe we het gaan doen. Maar ook deze wedstrijd willen we heel graag winnen, we weten hoe lastig dat is in een uitwedstrijd op Champions League-niveau."

Slot zal met zijn opstelling geen rekening houden met een mogelijke plek op het WK voor clubteams die voor het grijpen ligt. De trainer vroeg zich af of het zinvol is om spelers te motiveren voor iets wat over anderhalf jaar pas plaats vindt. "Ik geloof nooit zo in dat je harder gaat lopen of werken door geld wat er te verdienen is", zo gaf hij aan. "Elke speler wil graag goed voetballen en laten zien dat hij op CL-niveau kan spelen. Daar zit veel meer motivatie in dan dat je 2000 of 10.000 euro kunt pakken als speler. Ik weet dat dit WK voor clubs om iets meer geld gaat, maar dat zal niet rechtstreeks naar de spelers gaan."




Tags

slot arne celtic clubteams motivatie motiveren sparen zinvol

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.453 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda