Transparent
Inloggen
Sluiten

Quinten Timber: 'We hebben vandaag mentaliteit getoond'

8 december 2023 17:32

Quinten Timber zorgde met de een hard schot voor de openingstreffer tegen FC Volendam. Dat zijn ploeg het daarna nog lastig zou krijgen, zag eigenlijk niemand aankomen. Timber reageerde bij ESPN op de wedstrijd en ging in op de late 2-1 en 3-1.

"In de wedstrijd ben je natuurlijk bezig met scoren. Als hij dan op het eind binnen valt, lach je wel even ja. In het veld hadden we als team vertrouwen. We creëerden genoeg kansen en dan gaat het erom dat je veerkracht toont. Het is fijn dat hij dan alsnog twee keer valt. We begonnen goed met een aantal kansen, maar die vallen er niet allemaal in. Dan valt hij ook nog eens tegen uit hun enige kans. Dan gaat het erom dat je vertrouwen blijft houden en gaat voor de overwinning. Ik ben trots op het team. Het was vandaag geen topwedstrijd, maar die zitten er ook tussen. Dat heb je bij elke club. We hebben vandaag mentaliteit getoond na afgelopen week. Dat kan je van twee kanten bekijken. We hebben het niet slecht gedaan, maar we hebben wel twee keer verloren. Uiteindelijk moet je door, dat is topsport. We hebben genoeg meegemaakt en het seizoen is nog lang."




Discussieer mee op de forums


Tags

timber creeerden espn lach veerkracht volendam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.456 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot beelen bijlow brands driessen dtk geluisterd gio gunnen kasperk kloese kraaij kwestie liverpool middenveldert oosting pastoor podcast pusic slot sobat streuer trauner twente voortzetten wehave yoda